Trucuri pentru a fi mai bun in Pokemon GO

Trucuri pentru a fi mai bun in Pokemon GO

Pokemon GO este cu siguranta jocul momentului si este foarte probabil sa mai fie multa vreme de acum in colo. De aceea ne-am gandit sa venim cu un articol in ajutorul jucatorilor de Pokemon GO, in care le vom dezvalui cateva secrete pentru a fi mai buni si pentru a face level mai rapid, pentru ca mai apoi sa prinda pokemoni mai puternici.

1.Nu ignora pokemonii pe care ii intalnesti peste tot
Cu totii ne-am saturat sa tot gasim Weedle si Pidgey, insa putem profita de acestia pentru a face cateva levele in cateva minute. La level mare vom primi oua care ne dubleaza exeperienta castigata pe parcursul a 30 de minute, iar Pidgey si Weedle sunt cei mai usor de evoluat, evolutie la care primim 500 de experienta. Astfel, cu cat evoluam mai multi pokemoni in acele 30 de minute, cu atat vom primi mai multa experienta.Cei doi pokemoni pot fi evoluati cu doar 12 bomboane, pe care le primim dupa ce prindem 4 pokemoni de acelasi tip.

2.Nu folosi stardust la level mic
Chiar daca prinzi un pokemon interesant si are doar 50 CP, nu te obosi sa folosesti stardust pentru a-l face mai puternic, deoarece la level mare vei prinde pokemoni cu CP de 10 ori mai mare sau chiar mai mult, motiv pentru care folosirea de stardust la nivel mic este doar o risipa.

3.Fa miscare pentru a deschide oua
Daca esti intr-o localitate in care nu ai prea multi pokemoni, iar majoritatea sunt obisnuiti, atunci o alta metoda prin intermediul careia poti obtine pokemoni mai buni este sa deschizi oua. Acestea le primesti de la pokestop-uri iar pentru a le deschide trebuie sa mergi 2/5 sau 10 km pe jos, cu rolele sau cu bicicleta insa cu viteza mica. Mare grija la traficul rutier!

Asadar, acestea sunt sfaturile noastre care te vor ajuta sa fii mai bun in Pokemon GO.

by ADRIAN

Related posts

Leave a Comment