Top televizoare ieftine 2017

Top televizoare ieftine 2017

Gratie preturilor in scadere, a calitatii imaginii, a designului si a facilitatilor tot mai atractive pe care le ofera  LED TV-ul, numarul cumparatorilor este in continua crestere, acestia renuntand la televizoarele clasice chiar daca multe dintre ele sunt inca functionabile. 

Pentru aceasta luna am intocmit un top 3 al televizoarelor LED NONSMART, cu diagonala de 32 inch (suficiente pentru camerele de 2.5-3 m), in format HD care se incadreaza in pretul de sub 1.000 lei . La intocmirea topului s-a pus acent pe de design, conectivitate, pret si cel mai important la un televizor, calitatea imaginii, cu mentiunea ca aceasta din urma, poate fi perceputa in mod diferit de fiecare utilizator.

1.Televizor LED Philips, 80 cm, 32PHH4100, HD

Caracteristici:
a)calitatea imagini: Digital Crystal Clear, 100 Hz Perfect Motion Rate.
b)conectivitate-2 HDMI, 1 USB(USB Recording), 1 CI, 1 iesire audio digitala,1 iesire audio analogica, 1 conector scart, 1 intrare video.

CLICK AICI PENTRU PRET 

1.Televizor LED Samsung, 80 cm, 32J4000, HD

Caracteristici:
a)calitatea imagini:Wide Color Enhancer (Plus) Mega Contrast,HyperReal.
b)conectivitate-2 HDMI, 1 USB , 1 CI, 1 iesire audio digitala, 1 conector scart, nu are intrare VGA, nu are inclusa functia de inregistrare (USB Recording).
Mai multe despre acest televizor aici.

CLICK AICI PENTRU PRET 

 

3.Televizor LED Game TV LG, 80 cm, 32LH510B, HD Ready

Caracteristici:
a)calitatea imagini: 1366 x 768PMI 300 Active Noise Reduction Dynamic Color Enhancer Picture Mode Aspect Ratio.
b)conectivitate-1 HDMI, 1 USB (USB Recording), 1 CI, 1 conector scart, nu are iesire audio, nu are intrare VGA.

CLICK AICI PENTRU PRET 

Avantaje comune:
-TUNER DIGITAL-DVB T/C se asigura compatibilitatea de transmisie digitala a posturilor atat terestru cat si prin cablu.
-SLOT CI+ (Common Interface Plus)-in cazul in care beneficiati de serviciile unei firme de cablu introduceti cardul  in slot si astfel puteti renunta la Receiver si toate comenzile putand fi efectuate doar din telecomanda televizorului.
-PLAYER MULTIMEDIA INTEGRAT- reda materialele video, audio sau foto de pe dispozitivele de stocare cum ar fi :stick, HDD, SSD sau putem realiza comunicarea cu smartfone-ul accesand informatii foto-video din acesta.
-Prezenta PORTURILOR HDMI- se poate conecta cu P.C.-ul sau cu alte  dispozitive portabile.
-Prezenta  PORTURILOR USB-
 se pot rula materiale video, audio sau fotografii de pe unitatile de stocare sau puteti inregistra emisiunile preferate (numai la cele prevazute cu functia Rec). Tot prin portul USB se poate incarca bateria smartfone-ului .

EPG-se acceseaza informatii despre programele care ruleaza pe postul urmarit.
-SUNET- este clar dar nu prea puternic si in general lipsit de bass. Datorita designului, este destul de complicat  instalarea unor difuzoare a caror dimensiuni sa poata oferii un sunet puternic si care sa acopere o plaja cat mai mare de frecvente. Pentru pasionati, acolo unde exista iesiri audio (in cazul nostru la Philips si Samsung), se pot achizitiona diferite sisteme de sunet.

-CONSUMUL- relativ mic

Dezavantaje comune (sunt motivate de pretul scazut)
-nu sunt Full HD

-calitatea imaginii este relativ buna, dar nu exceleaza niciun producator in ceea ce priveste calitatea acesteia urmarite din lateral. In ciuda eforturilor tehnologice, acest inconvenient il intalnim si la televizoarele mai scumpe.

Concluzii

Daca nu doriti sa utilizati internetul pe tv. si vreti sa cumparati un televizor ieftin , unul dintre cele prezentate ar putea fi o alegere buna. Sunt televizoare brand iar fiabilitatea lor este dovedita.

Asadar, acestea ar fi recomandarile iar in cazul in care doriti sa faceti o achizitie, verificati produsul in magazin, iar daca optati pentru achizitia online aveti termen legal de testare al produsului.

Puteti transforma aceste LED TV-uri  in Smart Tv-uri gratie acestui dispozitiv , despre care aveti un articol detaliat aici.

SORIN C.

Related posts

Leave a Comment