Televizor Smart Android LED Star-Light 81 cm 32DM6500 HD-un smart tv ieftin

Televizor Smart Android LED Star-Light 81 cm 32DM6500 HD-un smart tv ieftin cu Android

Pe scurt un smart tv reprezinta un device care intruneste functiile de televizor cu internet.
Daca v-ati orientat la unul ieftin, Star-Light 81 cm 32DM6500 HD  ar putea fi o alegere inspirata. Marca proprie eMag s-a specializat in a produce dispozitive la un pret mic, incercand totodata sa nu neglijeze calitatea si fiabilitatea acestora.

PERFORMANTE VIDEO
– Imaginea cu o luminozitate 200 cd/m2 si  contrastul 1000:1, este specifia tehnologiei LED (prezenta diodelor emitatoare de lumina (LED-uri) care ilumineaza cristalele lichide). Aceasta este in format HD cu o rezolutie de 1366 x 768 pixeli, suficienta pentru diagonala de 81 cm in cazul transmisiilor tv. Daca ne raportam la aplicatiile pe internet, se face usor simtita lipsa formatului fullHD.
Timpul de raspuns este unul decent de 6.5, ms permitand succesiunea rapida a cadrelor, fiind insesisabile eventualele frame-uri. La acest timp de raspuns este facilitata si rularea optima a jocurilor.
-EXISTENTA TUNERULUI DIGITAL-DVB-T2/T+C– un aspect deloc de neglijat, care asigura compatibilitatea de transmisie digitala a posturilor tv.

INTERNET
-Beneficieaza de  sistemul de operare Android, sistem prezent pe brandurile mai consacrate, cum ar fi Sony sau Philips. Avantajul este ca se poate sincroniza fara probleme cu smartfone-ul sau tableta cu avand acelasi sistem de operare (Android, domina piata sistemelor de operare in materie de smartfone). Se pot rula aplicatiile care sunt prezente si pe smart tv-urile mai scumpe: Youtube, VLC Player (player audio video), Netflix (serviciu de streaming) etc. (in total sunt cateva mii de aplicatii disponibile).

CONEXIUNI:

Wi-Fi Integrat-se realizeaza conexiunea Wireless (fara fir) cu modemul care furnizeaza semnalul de internet.

LAN-se poate realiza conexiunea la internet cu fir.

-SLOT CI+ (Common Interface Plus)-in cazul in care beneficiati de serviciile unei firme de cablu introduceti cardul  in slot si astfel puteti renunta la Receiver iar comenzile putand fi efectuate doar din telecomanda televizorului (schimbarea posturilor).Eliminati astfel un dispozitiv economisind spatiu dar si bani, deoarece poate duce la costuri suplimentare de achizitie sau chirie pe langa plata abonamentului.

-1 PORT USB- se pot rula materiale video, audio sau fotografii de pe unitatile de stocare sau puteti incarca bateria smartfonului.

-Intrare PC(Dsub 15 pini)-se realizeaza conexiunea video cu P.C-ul.

– 3 PORTURI HDMI- se poate conecta cu P.C.-ul sau cu alte  dispozitive portabile si de unde primeste semnal digital audio/video. Se pot rula jocuri de pe PC sau materiale audio video.

IESIRE MINICASTI JACK-pentru conexiunea audio analogica. Se pot conecta casti sau un sistem de sunet analogic.

ALTE CARACTERISTICI

-SUNET- sunet stereo cu puterea 2×10 W.

-CONSUMUL- este unul remarcabil de 36 W.

-PLAYER MULTIMEDIA INTEGRAT- pentru redarea materialelor video, audio sau foto.

-MEMORIE FLASH 8 GB

EPG- se acceseaza informatii despre programele care ruleaza pe postul urmarit.

CLICK AICI PENTRU PRET 

CONCLUZIE

Lansat in 2017, Televizorul  Smart Android LED Star-Light 81 cm 32DM6500 HD este destinat in principal persoanelor cu buget redus sau acelora care nu doresc sa plateasca sume prea mari pentru un smart tv dat totodata doresc sa beneficieze de functii si dotari de ultima generatie.

Related posts

Leave a Comment