Televizor LED Samsung 80 cm 32J4000 HD, pareri si concluzii

Televizor LED Samsung 80 cm 32J4000 HD, pareri si concluzii

Datorita concurentei  si marii producatori de televizoare led au inceput sa practice preturi tot mai mici pentru produsele lor. In cadrul televizorelor ieftine, sub 1000 lei intalnim si Televizorul LED Samsung 80 cm 32J4000 HD, un televizor care se incadreaza bine in dormitor sau in sufrageriile cu dimensiuni  mai mici. Dar sa incercam sa evidentiem avantajele dar sa deslusim si minusurile acestui televizor.

ASPECTE POZITIVE:

1.CALITATEA IMAGINII-Imagine HD,  realista, contrast bun, nuantele de alb si negu se evidentiaza aproape perfect,  culori clare… toate acestea numai daca privim imaginea perpendicular, pierzandu-si calitatea pe masura ce ne indreptam spre lateral. Acest aspect se intalneste la toate televizoarele LED, mai mult sau mai putin pronuntat. Rezolutia de 1366 x 768 pixeli, rezolutie suficienta pentru diagonala acestuia de 80 cm.

2.ACCES LA SETARI SI AJUSTARI DE IMAGINE. Pe langa setarile native ale televizorului (DINAMIC, STANDARD, FILM, MOD SPORT) sunt puse la dispozitie de la setari simple (CULOARE, LUMINOZITATE, CONTRAST,etc.) la setari complexe cum ar fi NUANTE, AJUSTAREA CULORILOR PRINCIPALE sau SETARILE DE ALB si multe altele, astfel se poate obtine o imagine cat mai aproape de pretentiile fiecaruia. 

3.TUNER DIGITAL-DVB T/C – asigura compatibilitatea de transmisie digitala a posturilor atat terestru cat si prin CATV

4.CONECTIVITATE-2 HDMI, 1 USB, 1 CI plus, 1 iesire audio digitala, 1 conector scart (pe aici se poate comunica cu sisteme de sunet analog)

5.SUNETUL-sunt redate destul de clar frecventele medii si inalte, insa cu toate ca este specificata functia bass reflex, acesta este inexistent datorita difuzoarelor.

6.PLAYER MULTIMEDIA INTEGRAT-reda materialele audio si video de pe dispozitivele de stocare dar si de pe smartfone.

7.SORTAREA CANALELOR DIGITALE IN ORDINE ALFABETICA-un aspect destul de important pentru a simplifica navigarea,  avand in vedere numarul mare de posturi pe care ni le ofera societatile de cablu.

8.CONSUM RELATIV MIC- Consuma 40 W in timpul functionarii si 0.4 W in stand by.

9. ALIMENTAREA-Este dotat cu un alimentator extern astfel ca in cazul defectarii acestuia se poate inlocui de catre utilizator, fara a fi necesara interventie de specialitate.

ASPECTE NEGATIVE

1.SCADE CALITATEA IMAGINII DACA PRIVITA DIN UNGHIURI, dar este o problema comuna a televizoarelor led tv.

2.FUNCTIA REC ESTE INEXISTENTA-Nu inregistreaza pe dispozitivele de stocare.

3.CONECTIVITATE-aici ar fi o problema de dispunere a porturilor, intrucat multe se gasesc pe partea din spate, iar odata montat foarte aproape de perete putem avea probleme cu conectarea acestora. Sunt televizoare unde porturile sunt dispuse lateral. Lipseste mufa VGA, astfel conectarea audio/video cu calculatorul sau laptopul  se efectueaza numai prin HDMI. De remarcat este ca exista iesirea de sunet digital iar cu ajutorul unui convertor putem conecta si un sistem de sunet analog.

CONCLUZII:pentru acest pret este o alegere buna, intrucat nu sunt probleme de fiabilitate si functionalitate. Este SAMSUNG, si trebuie subliniat si acest aspect, intrucat aceasta companie a jucat intotdeauna printre cele mai importante roluri pe piata televizoarelor, venind mereu cu idei inovatoare pe care le-a pus in practica. Il puteti transforma in smart tv achitionand dispozitivul Google ChromeCast.

CLICK AICI PENTRU PRET

Related posts

One Thought to “Televizor LED Samsung 80 cm 32J4000 HD, pareri si concluzii”

  1. […] Caracteristici: a)calitatea imagini:Wide Color Enhancer (Plus) Mega Contrast,HyperReal b)conectivitate-2 HDMI, 1 USB, 1 CI, 1 iesire audio digitala, 1 conector scart c)consum 40 w, 0.4 w in stand by Mai multe despre acest televizor aici. […]

Leave a Comment