Televizor cu diagonala mare, ieftin si bun, Star-Light 102 cm 40DM4000 Full HD

Televizor cu diagonala mare, ieftin si bun, Star-Light 102 cm 40DM4000 Full HD

Daca va este necesar un televizor cu diagonala mare la un pret mai mic de 1000 lei (27.02.2017) , Star-Light 102 cm 40DM4000 Full HD,propria marca a brandului EMAGar putea fi alegerea perfecta. La prima vedere este un televizor cu un design  placutmodern, ultraslim si care nu da senzatia unui televizor ieftin.Pretul platit pentru brand nu este prea mare, acesta ar fi si unul dintre motivele pretului scazut.

ASPECTE POZITIVE SI DOTARI:

-CALITATEA IMAGINII-imaginea este in format FULL HD, cu o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, si datorita tehnologiei LED si a timpului relativ mic de raspuns (6.5 ms) , acest televizor reuseste sa redea destul de bine culorile si contrastul chiar si in cazul cand cadrele se succed cu rapiditate. Calitatea se pierde cand imaginea este privita din lateral, aspect intalnit la toate televizoarele led, chiar si la cele mai scumpe care emit pretentii.

-EXISTENTA TUNERULUI DIGITAL-DVB T/C– se asigura compatibilitatea de transmisie digitala a posturilor atat terestru cat si prin CATV.

-SLOT CI+ (Common Interface Plus)-in cazul in care beneficiati de serviciile unei firme de cablu introduceti cardul  in slot si astfel puteti renunta la Receiver iar comenzile putand fi efectuate doar din telecomanda televizorului (schimbarea posturilor).Eliminati astfel un dispozitiv economisind spatiu dar si bani, deoarece poate duce la costuri suplimentare de achizitie sau chirie pe langa plata abonamentului.

-PLAYER MULTIMEDIA INTEGRAT- pentru redarea materialelor video, audio sau foto.

-1 PORT USB- se pot rula materiale video, audio sau fotografii de pe unitatile de stocare sau puteti incarca bateria smartfonului.

-Intrare PC(Dsub 15 pini)-se realizeaza conexiunea video cu P.C-ul.

EPG- se acceseaza informatii despre programele care ruleaza pe postul urmarit.

– 3 PORTURI HDMI- se poate conecta cu P.C.-ul sau cu alte  dispozitive portabile si poate primi semnal digital audio/video.

-SUNET- sunet stereo cu puterea 2×10 W.

-CONSUMUL- este unul rezonabil de 65 W.

JACK MINICASTI-pentru conexiunea audio analogica cu castile sau cu un sistem de sunet.

PUTETI VEDEA REVIEWRILE CUMPARATORILOR SI PRETUL AICI

Ca si concluzie, acest televizor ne ofera suficiente functii la un pret fara concurenta. Nu este smart tv dar il puteti „upgrada” si de ajutor va este in acest sens daca  cititi acest articol .

Related posts

Leave a Comment