Samsung Galaxy Note 7 a fost retras de pe piata

Samsung Galaxy Note 7 a fost retras de pe piata

Cei de la Samsung se confrunta cu niste probleme deloc placute cu modelul Samsung Galaxy Note 7, un telefon cu care acestia se mandreau foarte mult insa pe care a trebuit sa-l retraga de pe piata.
Motivul retragerii telefonului de pe piata este acela ca Note 7 prezinta mai multe probleme la baterie si, cel mai grav, atunci cand este pus la incarcat, telefonul ia foc.

Samsung Galaxy Note 7 este lansat doar de 2 saptamani iar in tot acest timp au fost vandute aproximativ 2 milioane si jumatate de unitati, ceea ce ne face sa credem ca Samsung vor avea mari batai de cap deoarece multe dintre ele vor prezenta aceste probleme raportate.

Directorul Samsung, Koh Dong-Jin a declarat ca prioritatea lor principala este siguranta clientilor, iar din acest motiv au si decis sa opreasca vanzarile dispozitivelor Galaxy Note 7. De asemenea, cei de la Samsung vor oferi telefoane noi clientilor care au avut probleme cu modelul Note 7.

Astfel, chiar daca vorbim despre un varf de gama, se pare ca problemele sunt totusi foarte serioase. Pana acum, mai multi utilizatori atat din Coreea de Sud cat si din Statele Unite s-au plans de faptul ca noul lor telefon fie a luat foc in timpul incarcarii sau, fie au explodat, ceea ce e si mai grav.

Telefonul este lansat in 10 tari, insa nu toate au aceleasi baterii, ci acestea vin de la diferiti furnizori. Dupa cum spuneam si mai sus, pana acum s-au vandut 2,5 milioane de telefoane Samsung Galaxy Note 7.
Se pare insa ca utilizatorii care s-au trezit cu telefonul arzand, vor mai astepta aproximativ 2 saptamani pana cand vor primi un telefon nou, astfel incat cei de la Samsung sa reuseasca productia acestora.

Related posts

Leave a Comment