Noile iPhone ar putea veni fara butonul principal

Noile iPhone ar putea veni fara butonul principal
Cu toate ca pana acum butonul rotund principal al telefoanelor marca Apple reprezenta un aspect care caracteriza brandul american, se pare ca acestia au in gand sa renunte la butonul care a devenit deja celebru dar si care a incantat foarte multi utilizatori prin designul sau simplu, minimalist dar si practic totodata.
Noul iPhone nu a aparut inca pe piata, insa este foarte probabil nici sa nu il vedem in acest an, conform zvonurilor aparute pe internetul care vibreaza datorita numarului mari de articole despre noul smartphone marca Apple.
Printre cele mai discutate stiri de pe internet legate de noul iPhone este cea oferita de Verge. Mai exact, acestia spun ca s-ar putea ca telefonul Apple din 2017 sa nu mai vina cu butonul de pe fata dispozitivului, despre care am discutat mai sus.
Decizia este una explicata de faptul ca acestia ar dori sa faca trecerea la ecranele OLED, astfel incat noul telefon ar avea partea din fata formata doar dintr-o bucata de sticla, iar butonul home sa fie dotat de fapt cu functie cu 3D Touch. Un buton tactic si foarte sensibil totodata.
Printre modificarile cu care va veni noul iPhone se afla si faptul ca s-a renuntat la mufa pentru casti, iar spatiul de stocare va fi de cel putin 32 de GB, deci fara versiuni mai mici si mai accesibile totodata pentru cumparatori.
Se vorbeste chiar si despre un Smart Connector situat pe partea din spate a telefonului, insa zvonurile spun ca acesta ar putea fi prezent doar la iPhone 7 Plus. Rolul sau este acela de a permite conectarea mai multor accesorii. Tot un zvon care vizeaza modelul 7 Plus spune ca acesta va avea camera dubla.
Totusi, pana la lansarea noilor iPhone-uri nu putem fi siguri de niciun zvon aparut.

Related posts

Leave a Comment