Isteria Pokemon Go din Romania a disparut

Isteria Pokemon Go din Romania a disparut

Daca in urma cu ceva timp nu era ora sa nu auzim cate ceva despre Pokemon Go, zi fara sa iesim afara si sa vedem tineri alergand dupa pokemoni prin oras, precum si postari de Facebook in care persoanele anti-pokemon go sa nu critice jocul si jucatorii, se pare ca acum toata aceasta isterie s-a mai domolit, lasand in urma mai multa liniste.
Dupa un studiu efectuat de catre Quantum Data Science, concluzia a fost aceea ca interesul pentru acest joc a scazut de 10 ori de la o singura lunga de cand Pokemon GO a fost lansat. Un aspect ce a fost prevazut inca de la inceput, jocul fiind unul destul de simplu. Momentan.

Lansat pe 19 iulie 2016 la noi in tara, Pokemon GO s-a bucurat de atentia a peste un milion de romani si, mai mult decat atat, peste 75.000 de romani jucau acest joc chiar inainte de lansare, descarcandu-l in mod mai putin oficial.
In ceea ce priveste profilul jucatorilor, se pare ca 86% din romanii care joaca Pokemon GO sunt barbati, iar mai mult de jumatate dintre ei au varsta cuprinsa intre 18 si 24 de ani.

Nici la capitolul instalari cei de la Pokemon Go nu se mai pot lauda cu aceleasi cifre de la inceput: daca la inceput existau peste 12.000 de instalari pe zi, acum acestia se mai pot lauda doar cu 2000 de instalari pe zi, iar cifra este in scadere.

Totusi, Pokemon Go pregateste cateva update-uri care vor permite jucatorilor sa-si plimbe pokemonii precum si sa faca schimb de pokemoni cu alti jucatori, ceea ce este probabil sa mai atraga si alti jucatori, insa nu se stie cat vor mai avea de asteptat jucatorii pana cand aceste actualizari sa fie disponibile.

Related posts

Leave a Comment