iPhone X este disponibil in Romania

iPhone X este disponibil in Romania

Spre sfarsitul anului 2017 Apple si-a rasfatat fanii odata cu lansarile succesive de telefoane mobile. Dupa iPhone 8 si iPhone 8 plus aparute in septembrie, iata ca iese la interval mult asteptatul iPhone X.

Cu un design complet schimbat fata de modelele anterioare impreuna cu displayul de 5.8 inch implementand tehnologia Super Amoled si eliminarea butonului de Home,  reprezinta marile diferente fata de modelele lansate in urma cu cateva luni.

PUTETI ACHIZITIONA iPhone X

Caracteristici:

-Designul-se evidentiaza ecranul prezent pe toata suprafata si existenta sticlei pe ambele parti.
-Inregistrare video 4K.
-Camera de 12 mp cu stabilizare optica duala a imaginii, zoom optic si zoom digital pana la 10 x, iar imaginea redata fiind imbunatatita gratie noii tehnologii a displayului (Super Amoled).
-Debocarea faciala a telefonului prin modul Face ID.
-Procesor neural cu 6 nuclee si memorie Ram de 3 Gb.
-Capacitate de stocare pana la 256 GB (in functie de model).
-Baterie usor imbunatatita fata de modelele anterioare:2716 mAh, Redare audio 60 ore, Incarcare wireless, Convorbire 21 ore, Internet 12 ore, Redare video 13 ore.
-Smartphonul este rezistent la apa si praf fiind protejat si la socuri.
-O multitudine de senzori.

Mai multe informatii tehnice referitoare la iPhone X cititi aici.

PUTETI ACHIZITIONA iPhone X

Ca si concluzie iPhone X este un produs aniversar (implinirea a zece ani de la aparitia primului telefon iPhone), cu o suita de caracteristici premium dar si cu un pret pe masura. Era poate mai mult decat necesara lansarea acestui smartfone, mai ales ca Samsung a impresionat placut prin modelele Galaxy S8, Galaxy S8 plus, si mai nou prin titratul telefon cu pix (S Pen), Galaxy Note 8.

SORIN C.

Related posts

Leave a Comment