Iata cum poti castiga bani de la GOOGLE

Iata cum poti castiga bani de la GOOGLE
Google vine cu o provocare pentru pasionatii de IT

Nu de putine ori am citit stiri care vorbeau despre diferiti IT-isti care reuseau sa descopere anumite probleme ale unor retele de socializare sau ale unor aplicatii si, raportandu-le, erau recompensati cu o suma deloc mica de bani. Iar in acest sens se pare ca si cei de la Google apeleaza la cei care cunosc bine domeniul sistemelor de operare pentru telefoane, astfel incat sa vada daca au nevoie de imbunatatiri sau nu.

Mai exact, cei de la Google au decis sa aloce o suma de 350.000 de dolari pentru cei care reusesc sa sparga sistemul de operare pe un Nexus.

Mai exact, ideea poarta numele de Project Zero, iar personajele principale sunt Nexus 5X si 6p. Cei care doresc banii trebuie sa le hack-uiasca, avand la dispozitie doar numerele asociate celor doua telefoane precum si adresele de mail. Astfel, hackerii trebuie sa reuseasca sa sparga sistemul de operare al celor doua telefoane de la distanta, astfel incat sa execute diferite coduri doar prin deschiderea unui mail sau a unui mesaj text.

Motivatia este insa una destul de mare: prima persoana care reuseste sa indeplineasca provocarea celor de la Google va primi suma de 200k de dolari, locul 2 va primi 100k de dolari iar locul 3 se va alege si el cu suma 50k de dolari.

Totusi, trebuie sa stiti faptul ca dupa ce o prima persoana reuseste sa sparga sistemul de operare al celor doua telefoane, timpul este limitat. Mai exact, locul 2 si locul 3 mai raman puse la bataie doar timp de 6 luni, iar daca in acest timp nu se reuseste spargerea, atunci probabil ca cei de la Google vor ramane cu banii in buzunar.

Este insa foarte probabil sa nu fie chiar nevoie de atata timp, deoarece exista destul de multe persoane cu cunostinte in acest domeniu.

by ADRIAN

Related posts

Leave a Comment