HP a lansat un rucsac care iti poate incarca laptopul

HP a lansat un rucsac care iti poate incarca laptopul

Daca pana acum credeai ca nu mai poti fi uimit de vreun accesoriu care sa depaseasca orice bariera in domeniul tehnologiei, se pare ca cei de la HP vor sa impresioneze orice persoana cu noua lor inovatie: un rucsac care te va ajuta sa iti incarci laptopul atunci cand esti mai departe de priza.

La fel ca in cazul telefoanelor inteligente, bateria este o problema si in cazul laptopurilor, mai ales atunci cand esti cu el in aer liber la o prezentare sau oriunde altundeva, iar bateria laptopului se duce destul de repede. Totusi, se pare ca ar exista o solutie la care cei de la HP s-au gandit.

Chiar daca pare a fi un rucsac obisnuit, rucsacul de la HP are o baterie de 22.400 mAh cu care iti poti incarca telefonul de 10 ori sau chiar mai mult. De asemenea, rucsacul este facut dintr-o panza cu buzunare ventilate precum si cu senzori de caldura, dar si cu regulatoare astfel incat sa nu se incalzeasca prea tare.

In cazul in care va ganditi ca nu puteti calatori cu acest rucsac din cauza regulilor FAA conform carora nu poti calatori cu o baterie de peste 100watt in bagajul de mana sau cel verificat, ei bine ar trebui sa stiti ca acest rucsac-baterie este de doar 84watt, deci poti calatori cu el fara griji,.

Totusi, pe cat e de bun pe atat creste si pretul. Mai exact, daca va doriti un astfel de rucsac cu ajutorul caruia sa iti poti incarca mereu telefonul si laptopul daca ai ramas fara baterie, atunci ar trebui sa stii ca vei fi nevoit sa scoti 200 de dolari din portofel, acesta fiind pretul la precomanda de pe Amazon.

Daca eram de parere pana acum ca le-am vazut pe toate, se pare ca nu e chiar asa cum credeam.

Related posts

Leave a Comment