Google pregateste un nou sistem de operare

Google pregateste un nou sistem de operare

De parca nu ar fi deja pe val cu cel mai popular sistem de operare pentru telefoanele inteligente, Android, precum si cu un sistem de operare pentru notebook-uri si desktop-uri foarte interesant, Chrome OS, se pare ca Google nu se multumeste doar cu atat, motiv pentru care lucreaza la un sistem de operare nou. Despre ce este vorba, veti citi chiar in randurile urmatoare.

Nu degeaba am tinut sa mentionam in introducere cele doua sisteme de operare deja existente marca Google. Am facut asta pentru ca din cele doua sisteme de operare ar trebui sa se nasca Fuchsia, un sistem despre care momentan nu se stie prea multe. Este insa probabil sa vedem o contopire a celor doua sisteme de operare din care ar putea sa se nasca al 3-lea.

Din informatiile aparute pe internet, Fuchsia ar avea la baza o versiune mai mult decat simpla de Linux. Se zvoneste insa ca acest sistem de operare ar putea propulsa dispozitive tertiare ce sunt conectate la internet, routerele inteligente precum si masinile industriale. Totusi, ramane de vazut ce succes va avea Google in acest caz, atata timp cat exista o multime de astfel de sisteme de operare in acest moment, mult mai stabile decat ar fi versiunea celor de la Google.

De asemenea, este ciudat faptul ca cei de la Google nu au ales pur si simplu sa aleaga o versiune de Android sau ChromeOS mai simpla, pe care mai apoi sa o adapteze pentru dispozitivele respective, in loc sa inceapa ceva de la 0. Totusi, momentan Fuchsia este in stagiul de simpla stire, deci avem cu siguranta de asteptat mult timp pana cand vom putea vedea cu ochii nostri ce anume-si doreste Google de la noul sistem de operare.

Related posts

Leave a Comment