Cum imi transform LED TV-ul in SMART TV ?

Cum imi transform LED TV-ul in SMART TV ?

Ati achizitionat un LED TV insa acum, din diferite motive,  doriti un SMART TV ? Solutia propusa este : Cumparati si conectati gadgetul Google Chromecast 2.0 Hdmi Streaming Media Player  Gratie acestuia, LED TV-ul dvs. devine un televizor inteligent, dobandind multe din calitatile unui SMART TV.
Conexiunea cu TV-ul se face prin HDMI iar alimentarea prin USB, in pachet fiind inclus si cablul de alimentare.

Aspecte pozitive
-Se comporta foarte bine in video, navigare chiar si in jocuri pe internet.
-Comunica foarte bine cu telefonul, tableta sau laptopul  deoarece Chromecast este compatibil cu Android 4.1 sau o versiune mai recenta, +, iOS 7.0+, Windows 7, Mac OS X 10.7 si ChromeOS, dispozitivele fiind responsabile doar cu transmiterea de linkuri fara a fi suprasolicitate.Conexiunea se realizeaza prin WI-FI.
-Smartfonul il puteti folosi ca pe o telecomanda, preluand controlul.
-Aveti acces la continutul (filme, fotografii) stocate in calculator, telefon sau tableta.

Conditii:
-Unii utilizatori au raportat faptul ca uneori se blocheaza. Acest inconvenient tine foarte mult si de comunicarea cu dispozitivele fata de care este conectat, deci nu pare ar fi o defectiune. Solutia pentru remediere este aceea de a se deconecta si reconecta dispozitivul, aceasta operatiune fiind recomandata cu  tv-ul oprit. Subliniez, aceste incidente sunt foarte rare, iar odata cu update-urile vor fi reduse catre zero.
-Chromecast 2.0
are nevoie de un dispozitiv ( smartfone, tableta, laptop, pc ) pentru a comunica, respectiv a primi link-uri prin intermediul wi-fi.
Este necesara o viteza decenta de net, undeva la cel putin 40 mb/s pentru a functiona corespunzator.

Vezi pret Google Chromecast 2.0 Hdmi Streaming Media Player

Concluzie
Chromecast 2.0 
este deosebit de util pentru cei care nu detin un Smart TV si  doresc internet pe televizor, dar  si de ce nu, este util si pentru detinatorii de Smart TV-uri ale caror sisteme de operare se afla la o faza inevoluata si creaza probleme. Pentru o suma de aproape 200 lei (ultimul update 8 ian 2017), televizorul dvs. capata noi forte.

Cum imi transform LED TV-ul in SMART TV ?

SORIN.C

Related posts

2 Thoughts to “Cum imi transform LED TV-ul in SMART TV ?”

  1. […] Puteti transforma aceste LED TV-uri  in Smart Tv-uri gratie acestui dispozitiv magic, despre care aveti un articol detaliat aici. […]

  2. […] Ca si concluzie, acest televizor ne ofera suficiente functii la un pret fara concurenta. Nu este smart tv dar il puteti „upgrada” si de ajutor va este in acest sens daca  cititi acest articol . […]

Leave a Comment