Cel mai bun televizor ieftin-iulie 2016

CEL MAI BUN TELEVIZOR IEFTIN -IULIE 2016

In acesta vara brandrurile producatoare de  Televizore  LED, mai mult s-au mai putin consacrate, se  pare ca se  dueleaza destul de aprig  in oferte, avantajul final fiind de partea cumparatorului. Au inceput sa se remarce si firme care initial exprimau neincredere, insa produsele acestora s-au dovedit ar fi un succes, surprinzand intr-un mod placut, la capitolul pret, imagine, design si conectivitate. Dintre producatorii noi de LED TV, se evidentiaza bradul EMAG prin propria marca Star-Light. Avand in vedere raportul calitate/pret se deosebeste Televizorul LED Star-Light, 80 cm, 32DM2000, HD unde pretul este sub 620 lei (ultimul update 01.07.2016).

ASPECTE POZITIVE SI DOTARI:

-CALITATEA IMAGINII- este cel mai important aspect al unui televizor. In urma reglajelor si  prin controlul vizual al culorilor si contrastului, il putem compara cu branduri mai consacrate, iar calitatea se pastreaza destul de bine chiar daca imaginea este privita din lateral,  unghiul de vizibilitate fiind de 178/178 grade.Pentru a ne bucura pe deplind de performantele sale, este necesara o transmisie HD, rezolutia acestui TV fiind de 1366 x 768. De altfel, cadrele se succed destul de cursiv intrucat timpul de raspuns este unul mic, de 6.5 ms. Este introdusa si tehnologia Comb Filter 3D prin care este mentinut destul de bine conturul si reducand semnificativ distorsiunile de imagine.
-TUNER DIGITAL-DVB T/C se asigura compatibilitatea de transmisie digitala a posturilor atat terestru cat si prin CATV.
-SLOT CI+ (Common Interface Plus)-in cazul in care beneficiati de serviciile unei firme de cablu introduceti cardul  in slot si astfel puteti renunta la Receiver si toate comenzile putand fi efectuate doar din telecomanda televizorului.
-PLAYER MULTIMEDIA INTEGRAT- simplu si util, reda materialele video, audio sau foto de pe dispozitivele de stocare.
-3 PORTURI HDMI- se poate conecta cu P.C.-ul sau cu alte  dispozitive portabile.
-1 PORT USB-
 se pot rula materiale video, audio sau fotografii de pe unitatile de stocare. Tot prin portul USB se poate incarca bateria Smartfone-ului .
-Intrare PC(Dsub 15 pini)-se realizeaza conexiunea cu P.C-ul.Mai beneficiaza si de alte conexiuni:Intrare Scart, Minijack.
EPG- se acceseaza informatii despre programele care ruleaza pe postul urmarit.
-SUNET- 2×10 W, suficient pentru un televizor. Pentru pretentiosi se pot conecta diferite sisteme de sunet.
-CONSUMUL- este unul rezonabil de 65 W.
-ASPECT- placut,modern, ultraslim, dublat de calitatea materialelor.

ASPECTE NEGATIVE:

-avand in vedere dotarile si pretul, prin care Televizorul LED Star-Light, 80 cm, 32DM2000, HD  isi depaseste cu mult atributiile, ar fi incorect sa-i cautam „nod in papura”.

CONCLUZIE: 

-din punctul de vedere al raportului pret/calitate , Televizorul LED Star-Light, 80 cm, 32DM2000, HD poate fi considerat cel mai bun televizor ieftin (iulie 2016).

CLICK AICI PENTRU PRET

AICI AVETI LA DISPOZITIE O PAGINA CU TELEVIZOARE IEFTINE

Related posts

One Thought to “Cel mai bun televizor ieftin-iulie 2016”

  1. Florin

    Am un Star Light de 60 cm si într.adevar sunt foarte bune la raport calitate Pret. Se merita la banii ăștia.

Leave a Comment