Calculator de gaming ieftin

Calculator de gaming ieftin-MYRIA MYR8, Intel® Core™ i3-6098P 3.6GHz

MYRIA MYR8, Intel® Core™ i3-6098P 3.6GHz este un calculator la un pret destul de prietenos, care poate fi  utilizat in special pentru jocuri  sau aplicatii grafice complexe . Intradevar, acest desktop nu se poate compara cu cele care au pretul de 2 sau chiar 3 ori mai ridicate, dar majoritatea jocurilor ruleaza destul de bine in conditii optime. Se poate subintelege faptul ca restul aplicatiilor (browsing, office etc.) functioneaza fara probleme.

CARACTERISTICI SI DOTARI

1.DESIGNUL-este atragator, predominand culoarea rosie cu rolul de a simboliza puterea, agresivitatea si de ce nu, performanta.Carcasa este in format Mid tower, iar cablurile din interior  sunt organizate in asa fel fel, pentru a asigura  circulatia fluxul de aer,  evitand supraincalzirea. Exista de altfel si  coolere suplimentare iar impreuna cu orificiie de ventilare sunt depuse eforturile pentru a asigura o racire optima .

2. PLACA DE BAZA-este construita pe platforma Intel si  prezinta:
-placa video integrata inactiva (atentie, cea funtionala este una dedicata).
-placa de sunet integrata activa.
-placa de retea integrata.
-1 x PCIe 3.0 x16, 1 x PCIe 2.0 x1

-2 sloturi pentru memoria RAM, functionand pana la 32 GB. Tipul memoriei RAM este DDR4, cu o frecventa de memorie de 2133 MHz prezentand avantajul unei viteze semnificative fata de DDR3, realizandu-se foarte rapid transferul de date dintre HDD si Procesor.
Porturi-PS2 mouse si tastatura, USB 2.0 si 3.0.
Conexiuni video-VGA, HDMI, DVI.

3.PLACA VIDEO-este dotat cu GeForce GTX 750TI de 2048 MB in DDR5 . Aceasta transforma cu succes in imagine datele primite de la procesor.

4.PROCESORUL-Intel® Core™ i3, model 6098P, cu 2 nuclee fizice si 4 virtuale cu o frecventa de 3.6 MHz, se coreleaza destul de bine cu restul componentelor, comportandu-se echitabil in jocuri si grafica.

5.MEMORIA RAM-capacitate 8 GB DDR4 2133 MHz.

6.STOCARE-HDD-ul cu o capacitate destul de generoasa, de 1000 MB, SATA 3 cu viteza 7200 RPM, Buffer 64 MB este cea mai  buna alegere pentru un calculator de gaming de buget. Daca ar fi sa luam in calcul un SSD cu aceiasi capacitate, pretul ar putea ajunge aproape cat al calculatorului prezentat.

7.UNITATE OPTICA -DVD Wr.

8.POSIBILITATI DE UPGRADE– pot fi luate in calcul pe viitor, astfel acest calculator puntind fi activ mult timp de acum inainte:
a)-se poate adauga un SSD ca unitate de stocare  functionand in paralel cu HDD-ul, intrucat exista sloturi SATA 3 disponibile.
b)-placa de baza suporta procesor pana la i7
c)-memoria RAM poate fi extinsa pana la 32 GB in DDR 4
d)-in cazul in care calculatorul a fost reconfigurat conform punctelor b+c, se poate adauga si o alta placa video mai performanta (dar numai in acest caz !).

9.ALTELE
-mouse si tastatura incluse.
-sistem de operare Linux preinstalat, dar in situatia de fata nu ne ajuta cu nimic. Pentru gaming se recomanda Windows. Aici puteti afla mai multe detalii despre cele doua sisteme de operare.

CONCLUZIE

MYRIA MYR8, Intel® Core™ i3-6098P 3.6GHz este un calculator de gaming ieftin, echilibrat si bazat pe componente de calitate insa in cazul jocurilor devoratoare de resurse detaliile si rezolutia vor trebui scazute.

CLICK AICI PENTRU PRET

 

Related posts

Leave a Comment